Kjøptsbetingelser

Om oss:
Auto Moss AS er et EU-Godkjent verksted i Bilxtra kjeden, med ansatte som har en samlet erfaring fra bilbransjen på 49 år. Vi har som mål å drive et kvalitetsbevisst, serviceinnstilt verksted spesielt for nærområdet.

FINANSIERINGS FORSLAG:
Full finansiering/ 100% på opptil 10 års nedbetalingstid! Vi samarbeider med Gjensidige Bank AS Finansiering som er den største tilbyderen av bilfinansiering i Norge. Her tilbyr vi også en forsikring til lånet, ved blant annet sykdom/ arbeidsledighet. Spør oss om et uforpliktende finansieringstilbud.

GARANTIER:
Alle våre biler kontrolleres på verksted før salg. Bilene sjekkes for service, register reim, eu-kontroll etc. Dette gjør at vi kan tilby fra 6 mnd. / 6000 km garanti på alle våre biler. Om lengre garanti ønskes tilbyr AutoConsept en av markedets beste dekninger på bruktbil -INGEN EGENANDEL ved garantisaker.
Denne kan forlenges til 12 / 24 / 36 mnd. på de fleste bilene våre mot et lite pristillegg.

DITT INNBYTTE :
Vi gir alltid et tilbud på innbytte av din gamle bil – eller vi kan også selge den for deg mot et meglerhonorar.

FORSIKRING:
Enter forsikring – har gode vilkår og årspremier. Vi hjelper deg gjerne med tilbud på forsikring til din nye bil helt uforpliktende.

EKSTRAUTSTYR:
Er det noe ekstrautstyr du vil etter montere på din nye bil har vi gode samarbeidspartnere på de fleste områder:
Hengerfeste – Avtagbart eller fastmontert krok
Proff toning av ruter/ reklame/ foliering
Motorvarmer/ kupévarmer
Skiboks
Felgpakker sommer eller vinter pakke

VÅR EFFEKTIVITET:
Vi er godkjent Autoreg. forhandler av Statens Vegvesen og kan derfor oppbevare skilt og omregistrere/nyregistrere biler ,
uten å måtte gå den tidkrevende veien om en trafikkstasjon. Dette gjør at bilen kan leveres omgående også kvelder/helger.